00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

ארנציני - כדורי אורז מטוגנים (לא כשר)

מי שאוהב פאלאפל או קובה ובכלל מטוגן ישר מהמחבת לא יכול שלא לאהוב את כדורי האורז האלה.
הם טעימים, משביעים ובאכילה עם רוטב נלווה מביאים את הסועד למקום של תענוג לא ישוער.

כדורים אלה מקורם בסיציליה והם חלק ממנות הגאווה של ילידי המקום. מתכון זה המובא כאן
הוא בשינויים קלים המותאמים לחיך הביתי שלנו.

ארנציני

4 כוסות אורז מבושל עם כורכום
1 קופסת שימורים אפונה
2 עגבניות קשות ואדומות קצוצות דק
מספר פטריות קצוצות דק
150 גר' בשר טחון גס
2 ביצים גדולות
מלח ופלפל לבן
1/2 כוס מוצרלה מגוררת
1/2 כוס פרמזן מגורר
פירורי לחם
שמן לטיגון עמוק


לטגן את הבשר הטחון בשמן עד שמאבד את צבעו כמספר דקות. להעבי רלצלחת. לקרר.

לערבב אורז, ביצים, גבינות ותבלינים לתערובת הומוגנית.
לערבב עגבניות, אפונה, בשר ופטריות.

ליצור כדורים גדולים.
ליצור גומה ולהכניס פנימה מתערובת האפונה, בשר, עגבניות קצוצות ופטריות.

להרטיב עם כף היד בעדינות כל כדור ולגלגל מיד בפירורי לחם ולהדק היטב.

לטגן בשמן עמוק עד חום- זהבהב. להניח על נייר מגבת לספיגת השומן.

לאכול חם AS IS או מלווה ברוטב עגבניות.

נהדר כמנה ראשונה או כתוספת ליד סלט, דגים או אחר.

בתיאבון

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת