55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

תבשיל עופות וקציצות ברוטב עגבניות ונענע

תבשיל עופות וקציצות ברוטב עגבניות ונענע

בס"ד

 

תבשיל בסיר אחד הכי טעים והכי קל. ברוטב משתלב טעם הנענע עם העגבניות ויוצר ארומה מיוחדת.

המצרכים לקציצות:

250 גרם בשר טחון (במידה והבשר לא שמן יש להוסיף כף שמן)

1 בצל מגורד

צרור כוסברה קצוצה

מלח,פלפל

1 כפית כמון

קמצוץ קינמון

1/4-1/2 כוס פירורי לחם

 

המצרכים לתבשיל:

4-5 יח' שוקי עוף

2 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות

3 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים 

1 קופ' רסק עגבניות קטן

מלח,פלפל שחור

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כורכום

צרור עלי נענע יבשה (או כף תבלין נענע יבשה)

3-4 כוסות מים

 

אופן הכנת הקציצות:

- לערבב בקערה את כל המצרכים לתערובת אחידה והומוגנית.

- להניח בצד לספיגת טעמים.

 

אופן הכנת התבשיל:

- בסיר רחב לחמם שמן.

- להכניס את חלקי העוף לסיר ולהשחים אותם מכל הצדדים.

- להוסיף את התבלינים,העגבניות החתוכות,תפוחי האדמה ורסק העגבניות ולערבב.

- להוסיף את המים עד שמכסים מעט את העוף, להביא לרתיחה.

- ליצור מתערובת הקציצות כדורים ולהכניס לסיר.

- לבשל על אש נמוכה שעה.

- להגיש עם אורז לבן.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת