00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

פלוב אורז עם בשר וגזר

 

הגירסה שלי לפלוב  - מאכל בוכרי מסורתי שאימצתי לארוחות אצלי בבית.

כמו שאני אוהבת  - ארוחה שלמה בסיר אחד.

הטעמים נפלאים ופשוט כייף לאכול .

 

המצרכים-

 

300 ג"ר בשר בקר לבישול מהיר חתוך לקוביות קטנות - השתמשתי בנתח קצבים , אפשר אנטריקוט,שייטל או כבש.

אפשר בהחלט להשתמש גם בבשר  בקר ( או כבש) טחון טרי במקום.

2 כפות שומן כבש

2 גזרים גדולים חתוכים לשרוכים

2 בצלים פרוסים

כוס וחצי אורז בסמטי או יסמין

מעט כמון

פלפל שחור ,מלח

שמן

 

אופן ההכנה-

בסיר כבד ורחב עדיף טפלון , לטגן ב2 כפות שמן את הבצל  להוציא מהסיר ולהניח בצד.להוסיף את שומן הכבש  לסיר ולאחר דקה להוסיף את קובית הבשר.

 

לבשל כ- 5 דקות תוך כדי עירבוב. להחזיר לסיר את הבצל , להוסיף את הגזר והתבלינים. 

לשטוף את האורז ולהוסיף אותו לסיר.  לכסות עם מים רותחים עד כס"מ מעל האורז. לסגור עם מכסה ולהעביר לאש נמוכה .בישול של כ-45-50 דקות.

 

 

 

בתאבון !

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת