00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

תבשיל בשר טחון הודי

" קימה" =תבשיל הודי מבשר טחון אפונה ותפו"א

המקור מבעלי.

אנחנו מכינים לעיתים קרובות.

ההודים אוכלים עם אורז רצוי בסמטי,אבל אפשר עם פירה או אפילו על לחם,/טורטיה /צ'אפטי /פיתה/מצה.

כמות התבלינים לטעמכם.

הכמות ל-2  צלחות כמו בתמונה.

חומרים:

200 גרם בערך בשר בקר טחון מופשר

1 בצל בינוני קצוץ דק

שום טרי או כתוש טרי לפי הטעם

1 תפוח אדמה גדול חתוך לקוביות קטנות(אופציונאלי)

1 כוס אפונה קפואה

1 כפית חומץ(לא חובה)

2 כפות רסק עגבניות

1 עגבניה קטנה אדומה קצוצה

מים רותחים כ3/4 כוס

תבלינים: תבלין "מסאלה" הודי  לבשר או תבלין רגיל לבשר/סטייק/שווארמה.

פפריקה מתוקה,או חריפה ,פלפל שחור,כוסברה טחונה,מלח,

הכנה:

לטגן את הבצל בשמן עד להשחמה להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שהבשר משנה צבע מכל הצדדים.

מוסיפים את החומץ,התבלינים השום ומערבבים היטב.

מוסיפים את האפונה,תפו"א רסק עגבניות .מערבבים היטב ומוסיפים מים רותחים.

מנמיכים להבה  מכסים את הסיר ומבשלים כ 30 דקות.

(יש לבדוק מדי פעם אם התבשיל לא נשרף)

התבשיל אמור להיות  סמיך עם  מעט  רוטב.

בהצלחה!

תמונות משוק לה בוקריה בברצלונה

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=3905400

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

תגיות
תגובות אחרונות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת