קובה סלק

בס"ד
המצרכים למעטפת:
2 כוסות סולת
מלח
1 כוס מים (בערך)
המצרכים למלית:
250 גרם בשר טחון
1 בצל מגורד
10 עלי כוסברה קצוצים
מלח
1/2 כפית בהרט
1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן
המצרכים למרק:
2 סלקים בינונים מגורדים
מלח,
1/2 כפית בהרט
1 כפית פפריקה מתוקה בשמן
1 כפית סוכר
2 כפות מיץ לימון
5-6 כוסות מים
אופן הכנת המעטפת:
- בקערה מניחים את הסולת והמלח ומערבבים.
- מוסיפים באיטיות את המים תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך וגמיש.מניחים בצד.
אופן הכנת המלית:
- מערבבים את כל המצרכים בקערה ומניחים בצד לספיגת טעמים.
אופן הכנת המרק והקובות:
- מניחים בסיר רחב את כל המצרכים של המרק ומביאים לרתיחה.
- לוקחים פיסה מבצק המעטפת בגודל של פינג פונג,פותחים על היד וממלאים במלית, סוגרים ומגלגלים ביד לצורת עיגול ומשטחים.
- מכניסים את הקובות למרק הרותח.
- מבשלים על אש נמוכה שעה.
- מגישים עם אורז לבן.
הוספת תגובה
4 תגובות