44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

קובה סלק

קובה סלק

בס"ד

המצרכים למעטפת:

2 כוסות סולת

מלח

1 כוס מים (בערך)

המצרכים למלית:

250 גרם בשר טחון

1 בצל מגורד

10 עלי כוסברה קצוצים

מלח

1/2 כפית בהרט

1/2 כפית פפריקה מתוקה בשמן

המצרכים למרק:

2 סלקים בינונים מגורדים

מלח,

1/2 כפית בהרט

1 כפית פפריקה מתוקה בשמן

1 כפית סוכר

2 כפות מיץ לימון

5-6 כוסות מים

 

אופן הכנת המעטפת:

- בקערה מניחים את הסולת והמלח ומערבבים.

- מוסיפים באיטיות את המים תוך כדי לישה עד לקבלת בצק רך וגמיש.מניחים בצד.

אופן הכנת המלית:

- מערבבים את כל המצרכים בקערה ומניחים בצד לספיגת טעמים.

אופן הכנת המרק והקובות:

- מניחים בסיר רחב את כל המצרכים של המרק ומביאים לרתיחה.

- לוקחים פיסה מבצק המעטפת בגודל של פינג פונג,פותחים על היד וממלאים במלית, סוגרים ומגלגלים ביד לצורת עיגול ומשטחים.

- מכניסים את הקובות למרק הרותח.

- מבשלים על אש נמוכה שעה.

- מגישים עם אורז לבן.

 

 

 

קובה סלק 4.jpgקובה סלק 3.jpgקובות 2.jpgקובות.jpg

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת