00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

לחם / לחמניות שבלול במילוי פטה

 

 

 

לחמניות / לחם במילוי גבינת פטה

 

3.5 כוסות קמח שמרים
1/2 כפית מלח
1 כף סוכר
1/3 + 1 כוסות מים פושרים
2 כפות שמן

 

1 ביצה טרופה
קימל + שומשום

 

 

 

בקערה לשים את הקמח. ליצור גומה במרכז. להוסיף את המים הפושרים. מעל הקמח לזרות סוכר ומלח.

להתחיל לערבב ביד/במיקסר מהאמצע החוצה. לקראת סוף הלישה להוסיף את השמן.

לכסות בניילון נצמד ולהשאיר להתפחה.

 

 

מניחים נייר אפיה על תבנית גדולה.

מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה. מפזרים גבינת פטה (או לא) ומגלגלים לצינור ארוך .

מגלגלים לשבלול ומתפיחים שוב לכחצי שעה.  

מחממים תנור ל 170 מעלות.

מצפים בביצה טרופה ושומשום מעורב עם קימל.

אופים כ 40-45 דקות.

 

בתיאבון

אלינוער

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת