66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

אזני המן מבצק שמרים במלית חלבה ושוקולד

26/02/2015
אזני המן מבצק שמרים במלית חלבה ושוקולד

בס"ד

 

אזני המן טעימים מבצק שמרים נפלא ובמלית נהדרת של ממרח חלבה ושוקולד 

 

המצרכים:

1 ק"ג קמח שמרים (או 1 ק"ג קמח רגיל+ 2 כפות שמרים יבשים)

2 ביצים

1/2 כוס סוכר

1/4 1 כוס שמן

1/2-2 1 כוסות מים פושרים

 

ממרח חלבה ושוקולד 

או כל ממרח שוקולד אחר

 

לסירופ:

1 כוס סוכר

1 כוס מים

1 כף מי ורדים

 

אופן ההכנה:

- להכניס את הקמח,ביצים,סוכר והשמן לקערת המיקסר ולהתחיל ללוש.

- להוסיף באיטיות את המים לפי הצורך עד לקבלת בצק רך וגמיש.

- לכסות ולהתפיח למשך שעה במקום חמים או עד שהבצק מכפיל את נפחו.

- לחלק את הבצק ל- 4 חלקים.

- לרדד כל חלק לעלה דק,לקרוץ עיגולים בעזרת כוס, למלא מעט מהמלית ולסגור לאוזן המן.

- לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות עד להשחמה 20-25 דקות.

- בקלחת להניח את כל מצרכי הסירופ ולהביא לרתיחה.לכבות.

- להבריש את האוזני המן בסירופ איך שהם יוצאים מהתנור.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת