44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

חזה עוף ופטריות בסגנון אסייתי

חזה עוף ופטריות בסגנון אסייתי

בס"ד

שילוב נפלא של עוף,פטריות וטעמים אסייתים.

המצרכים:

למשרה:

2 כפות קורנפלור

2 כפות יין אדום מתוק

1 כף שמן

קמצוץ מלח

 

לתבשיל:

1/2 קילו חזה עוף חתוך לקוביות

1 סלסלת פטריות טריות

1 בצל סגול גדול

1/3 כוס רוטב צ'ילי מתוק

1/3 כוס רוטב טריאקי

מלח

1/4 כפית זנגביל (תבלין)

 

אופן ההכנה:

- מכניסים את חזה העוף לקערה,מוסיפים את כל מרכיבי המשרה,מערבבים ומניחים לשעה במקרר.

- בווק/מחבת רחבה מחממים מעט שמן.

- מכניסים את חזה העוף ומטגנים תוך כדי ערבוב עד שצבעו נהפך ללבן.מוציאים לצלחת.

- לאותו המחבת מכניסים את הבצל הסגול פרוס לרצועות ומטגנים עד להשחמה (במידה ויש צורך מוסיפים מעט שמן).

- חותכים את הפטריות הגדולות לרבעים והקטנות לחצי ומכניסים למחבת.

- מטגנים תוך כדי ערבוב עד שהפטריות מצטמקות מעט.

- מחזירים את חזה העוף למחבת,מוסיפים את הרטבים ומתבלים,מטגנים עוד כחמש דקות עד שהכל מצופה בתיבול.

מגישים עם אורז לבן/נודלס או סתם ככה לבד.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת