44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מה? איפה? כמה? למה?

גבינת נפוליאון החדשה - רק 16% שומן

אתם יודעים להחליט?

זו באמת מיומנות מולדת, או נרכשת? כי לי יש בעיה קשה עם קבלת החלטות.

בדר"כ הדרך שלי לפתור את הדילמות, היא שאני בוחרת את נתיב האמצע.

לא לבן, לא שחור - אפור. (50 גוונים?..)

גם בגבינות שמנת הייתי שמחה לבחור...

לא 30% שומן (כי גם לי יש גבול...) ולא 5% (כי גם לי יש גבול...)

תנובה, מהחברות הייצרניות שלא מפסיקות להתחדש ולחדש לנו במוצרים מפתיעים, עשה זאת שוב.

הפעם - גבינת שמנת באמצע - כדי שגם למי שיש גבולות יהיה על מה להתענג-

 

גבינת נפוליאון עם 16% שומן

 

אז אני לא בטוחה כשאני כותבת  "רק" 16% מי שקורא מתייחס אל ה"רק" מלמעלה או מלמטה, אבל בשביל מי ש30% זה יותר מדי, ו5% זה מעט מדי -

16% זה בינגו!

שני טעמים חדשים לנפוליאון-

גבינת שמנת 16% בטעם טבעי

וגבינת שמנת 16% עם פפריקה ופלפלים

 

 

 

אז בין אם אתם מהזאנר הטבעי או כאלה עם פלפל - מדובר בשני טעמים מוצלחים באופן מיוחד.

הטעם הטבעי מאפשר לאכול ולהרגיש קצת בלי למרות שעם (טעם) אבל בלי (אחוזי שומן גבוהים מדי). מרקם מעולה כמו של שמנת, אבל בלי הכבדות של אחרי.

גבינה מדוייקת לדעתי, מה שעושה אותה מועמדת (טבעית, כמובן) לשימוש באפיה ובישולים.

 

במלוחים -

בתוספת קוטג', גבנ"צ, מעט אבקת מרק בצל וביצה, הגבינה שידרגה לנו את הבורקס.

 

במתוקים-

קבלו את ה"לפני"-

 

ואת ה"אחרי"-

 

מה היה לנו שם (לתבנית קטנה, שהיא כמו חצי מגדול רגיל)?

2 חבילות אוראו (שיהיה גם לנשנושים של  העוזרים הצעירים)

1 אינסטנט פודינג וניל

1 כוס חלב

1 שמנת מתוקה

1 נפוליאון טבעי 16%

1 סוכר וניל

 

מכינים את הקרם על ידי הקצפת השמנת עם החלב והאינסטנט פודניג. מוסיפים את גבינת הנפוליאון והסוכר וניל, ומקציפים במהירות נמוכה.

מפרידים את האוראו, ומסדרים שכבת בסיס.

מכסים עם חצי מכמות הקרם.

שכבת אוראו פתוחים נוספת.

החצי השני של הקרם

ומעל מפזרים פרורים של האוראו.

 

תזהרו, זה משוחת.

 

 

 

 

הגבינה בטעם של הפפריקה והפלפל מוצלחת מאוד גם היא - מדובר בגבינה ממש עשירה בטעמים, מפנקת סתם למריחה על פרוסה, או כמילוי למאפים.

 

היא כל כך "שלמה" שממש אין צורך להוסיף לה כלום - פשוט למרוח על בצק ולגלגל.

היא מפנקת וטעימה מאוד ותהיה מושלמת לאירוח בהתראה קצרה.

 

 

 

שאפו לתנובה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מפקדת הערוגה אלא אם צויין אחרת