00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלט עדשים שחורות פלפלים קלויים "וכתם טחינה" בנגיעות סומק וניחוח כמון

שם מפוצץ למנה טבעונית מקסימה שגם כל חובב בשר ישמח לקבל

החומרים (עבור 4 סועדים)

200 גר' עדשים שחורות

2 פלפלים אדומים קלויים (שרופים על אש גלוייה קלופים וקצוצים)

כוס עשבי תיבול קצוצים-פטרוזליה,כוסברה,שמיר,נענע,סלרי(או כל עשב המעודף עליכם)

מיץ מלימון שלם

בצל סגול קצוץ

3 כפות שמן זית

לטחינה

כוס טחינה

כוס וחצי מי קרים מאוד

מיץ מחצי לימון

מלח פלפל

לסיומת -קמצוץ סומק וכמון

אופן ההכנה

נבשל את העדשים במים חמים (כמו ספגטי) ובסיום נסנן ונעביר לקערה (לא לקרר)

נוסיף לקערה את הפלפלים הקלויים הבצל ועשבי התיבול ונתבל .

במקביל נכין את הטחינה (המים הקרים יעזרו להלבין את הטחינה).

ההגשה

בצלחת הגשה או כוס נניח כמות של עדשים מעל נזלף כף גדושה של טחינה קרה

נפזר מעט סומק וכמון זרזיף שמן זית ונעטר בעליי מיקרו

מנה נפלאה המשלבת מרקמים ומשחקיי חום וקור ומעבר לכל בריאה מאוד.

בתיאבון

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת