00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

רול בריק במילוי שקדיי עגל לצד סלסה מרוקאית

אחת המנות האהובות עליי לכן בחרתי לשתף אתכם

החומרים לרול

20 עליי בריק

250 גר` שקדי עגל

200 גר` פרגית חתוכה לקוביות קטנות

200 גר` בשר טחון (אני משתמש בטלה)

חופן כוסברה קצוצה

כף אריסה חריפה

מלח פלפל מעט ראס אל חנות

לסלסה

4 עגבניות קלופות וקצוצות

לימון כבוש קצוץ

פלפל ירוק חריף שרוף על אש גלויה וקצוץ

חצי כוס עליי כוסברה

מיץ מחצי לימון

10-15 זיתים שחורים מרוקאים(מיובשים) וקצוצים

3 כפות שמן זית

אופן ההכנה

מחממים מחבת לדרגת חום גבווהה(ללא שומן) וצורבים תוך כדיי לחיצה את שקדי העגל .ומניחים במסננת,מוסיפים למחבת את הפרגית

מקפיצים קלות ולסיום את הבשר הטחון.בזמן שהבשר מתבשל נקצוץ את שקדי העגל ונוסיף למחבת.

נתבל במעט מלח פלפל ראס אל חנות וכף אריסה ,בסיום נעביר למסננת ואחרי 5 דק` לערך לקערה .

בשלב זה נוסיף את הכוסברה הקצוצה.

נשתמש בעלה שלם לכל רול,נניח בתחתית כף גדושה של מילוי ונגלגל בסיום "נדביק" בעזרת  בליל קמח ומים.ונקרר לחצי שעה.

נחמם מחבת עם שמן דק ונטגן קלות

סלסה

נערבב בקערה את כל חומרי הסלסה ונקרר.

נחמם מחבת עם שמן זק ונטגן קלות את הסיגר.

הגשה

נחצה את הסיגר  באלכסון ונגיש על מצע או לצד סלסה ותוספת טחינה לבנה

בתיאבון .

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת