33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פונדנט שוקולד בלי גלוטן

פונדנט שוקולד בלי גלוטן

ראיתי את זה לפני כמה זמן, וידעתי שאני חייבת לנסות...

6 קעריות חרס קטנות חסינות חום 

150 גר' שוקולד מריר

80 גר' חמאה

3 ביצים

4 כפות מייפל/דבש

כפית תמצית ווניל

2 כפות שטוחות קמח קוקוס

חמאה לשימון הכלים

מחממים תנור ל- 180 מעלות. ממיסים בכלי על אש קטנה חמאה ושוקולד. בינתיים, טורפים ביצים, מייפל ווניל. מוסיפים את תערובת השוקולד לביצים, מוסיפים קמח קוקוס, ושופכים לתוך התבניות עד ל-3/4 גובה. אופים במשך 15 דק' ומוציאים כשבחוץ מתקשה מעט ובפנים עדיין חמים ודי נוזלי. 

אפשר להכין את הפונדנטים יום לפני, לשמור במקרר, ולאפות ממש לפני שמגיעים האורחים...wink

כפית גבינת מסקרפונה למעלה ומגישים.  

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת