00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

אזני המן ללא גלוטן.

אזני המן ללא גלוטן.

 

 

 

 

 

 

יותר ויותר אנשים בוחרים להתמיד בתפריט נטול גלוטן מסיבות שונות אבל לא מוותרים על תפריט טעים ועשיר לא רק בסופי שבוע וחגים. 

חברת "בר-אל"  מהמובילות בישראל בשוק המוצרים ללא גלוטן, פיתחה קמח ללא גלוטן המתאים לחולי צליאק,לרגישים לגלוטן, ולכל אחד שמבקש להפחית באכילת גלוטן. הקמח הינו רב תכליתי ולכן מתאים להכנת מגוון סוגי מאפים ומתכונים המשלבים קמח, בהם – חלות, לחמים, מאפים, עוגות, פשטידות, עוגיות ועוד.

 

לבצק:

1 כוס "קמח בר-אל" רב תכליתי ללא גלוטן (150 גרם)
100 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
1/2 כפית אבקת אפייה
50 גרם אבקת סוכר
1/4 כוס מים (מתווספים בהדרגה)

אבקת סוכר לקישוט.

מלית:  נוטלה

אופן ההכנה:

מעבדים במעבד מזון (עם סכין) או עם מיקסר גיטרה (עדיפות לשימוש במעבד מזון): "קמח בר-אל" ללא גלוטן, חמאה, אבקת אפייה, אבקת סוכר, תמצית וניל ומלח -  עד קבלת תערובת פירורית. מוסיפים לאט את המים רק עד שנוצר בצק אחיד ומיד להפסיק את המעבד.
עוטפים את הבצק בניילון ומניחים במקרר לשעה.
מרדדים את הבצק לעלה דק, קורצים לעיגולים, מניחים מעט מהמלית במרכז ומקפלים לצורת אוזן המן.
מעבירים לתבנית ומכניסים למקרר לצינון נוסף של כחצי שעה.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל- 15 דקות, בחום של 170 מעלות, עד שהשוליים זהובים.
מפזרים על אוזני המן אבקת סוכר ומגישים.

למתכונים נוספים הכנסו לכאן

הקמח במחיר: כ- 17 ₪ (ל- 500 גרם). לרכישה באתר החברה הכנסו לכאן

ניתן להשיג: רשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

 

 

 

*סקירה צרכנית 

 

 

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת