00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מעדני יחיעם-חדשנות, טעם ואיכות

מעדני יחיעם-חדשנות, טעם ואיכות

 

 

החודש בקרתי במפעל יחיעם שבגליל המערבי. מעדני יחיעם הוא מפעל ליצור מעדני בשר, נקניקים ונקניקיות כבר 40 שנה. בנוסף לחברי הקיבוץ עובדים בו מכל ישובי וכפרי הסביבה. מחווית הביקור במפעל בלטו מעל לכל: ההקפדה הבלתי מתפשרת על תברואה והגיינה, חדשנות טכנולוגית  ובקרת איכות ברמה גבוה ביותר. 

 


מעדני יחיעם יצרנית הנקניקים והפסטרמות היא אחד מארבעת המפעלים המובילים בתחום, בארץ והוא היצואן הגדול ביותר בארץ של מוצרי נקניק ופסטרמות. מוצרי "מעדני יחיעם" משווקים  בכל רשתות השיווק המובילות ובמעדניות המובחרות בארץ. כמו כן, נחשבת יחיעם ל"שחקן" בולט בייצור לשוק המוסדי והביטחוני. 

מעדני יחיעם מיוצאים לרחבי העולם. 25% מהייצור מיוצא למדינות שונות ובהן ארה"ב, אנגליה וצרפת. מעדני יחיעם כשרים ומיוצרים כולם תחת השגחת רבנות מטה אשר  והשגחת הרבנות הראשית בישראל כמו כן, החברה מייצרת ומשווקת מוצרים בכשרויות מהדרין שונות.

 

לאחרונה השיקו במעדני יחיעם מספר פיתוחים חדשים של מוצרים אשר מייצבים וממתגים את יחיעם כאחת משלוש החברות המובילות בארץ בענף הנקניקים. לדברי תמיר דגן, מנהל השיווק של יחיעם: "אנחנו כבר כמה שנים טובות בקדמת הבמה. חדשנות זאת האסטרטגיה שלנו. אנחנו מביאים חדשנות אל הצרכן הישראלי, מוצרים שהוא לא הכיר, שהם נמצאים רק בחו"ל, לרוב בצורות לא כשרות ודברים מיוחדים ואנחנו הופכים אותם לכשרים". 

 

 

כדי לפתח מוצרים חדשים נוהגים ביחיעם לבחון בהתמדה את צרכי השוק. חלק מהרעיונות נלקחים מסיורים בחו"ל. בתערוכות מקבלים רעיונות למוצרים חדשים תוך הצבת האתגר של הפיכת המוצר לכשר. אחת לשבוע יושב  "צוות ועדת פיתוח". הכולל את מנכ"ל החברה, טכנולוג המזון הראשי, מנהל השיווק ומנהל התפעול ולפי הצורך מגיעים כלכלנים וצוות של המפעל, ומחליטים על מה שמים את הדגש. ברגע שמקבלים החלטה לשים את הדגש על משהו, זה עובר לשלב פיתוח אצל טכנולוג, הוא צריך להביא קודם את המוצר, לפתח את המוצר, עד הגעה לשלב סיום שבו מחליטים על סוג האריזה ומעבירים את המוצר לעיצוב על סמך המיצוב שקבענו ואז משיקים אותו.

 

לאחרונה השיקו ביחיעם נקניקיות מחומרים טבעיים בלבד וזו אחת הבשורות החשובות לגבי מוצר שזוכה לחילוקי דעות באשר למרכיביו.  הנקניקיות מחומרים טבעיים טעימות ואהובות על ילדים ומבוגרים כאחד- הבן שלי אהב אותן על האש! נקנקיות ללא חומרים משמרים (למעט חומרים הנמצאים באופן טבעי בתבלינים ובמלח ים), ללא מונוסודיום גלוטומט, ללא שומן טרנס, ללא גלוטן וללא תוספת פוספטים (למעט פוספטים הנמצאים באופן טבעי בבשר). 

מחיר אריזת נקניקיות עוף טבעיות  200 גרם: של 15 – 17 ₪.  להשיג ברשתות השיווק הגדולות ובחנויות השוק הפרטי. כשר בהשגחת הרבנות הראשית. 

 

 

עוד מוצר חדש בסדרת נקניקי "איכות חיים" - פסטרמה הודו יחיעם 100% חומרים טבעיים: פסטרמה מחזה הודו מובחר המכילה 100% חומרים טבעיים, ללא כל תוספות מלאכותיות ובעלת ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד. הפסטרמה בעלת 2% שומן בלבד טעימה להפליא, מבטיחה חוויית אכילה בריאה ומאוזנת. מצויינת להכנת כריכים ולאירוח. תימכר באריזת 180 גרם. 

מוצרי סדרת איכות חיים של יחיעם כוללים מוצרים טבעיים, ללא תוספות מלאכותיות ובעלי ערכים תזונתיים גבוהים במיוחד המסייעים בשמירה על המשקל ובקידום הבריאות. מוצרי הסדרה מהווים את התשובה המנצחת לתזונה בריאה ולחוויית אכילה טעימה ומאוזנת. מצוינים להכנת כריכים ולאירוח.

מחיר מומלץ לצרכן: כ- 25 ₪ לאריזת 180 גרם.  להשיג במעדניות של רשתות השיווק הגדולות ובחנויות המובחרות ברחבי הארץ. כשר בהשגחת הרבנות הראשית. 

 

 

ד"ר מאיה רוזמן מומחית לתזונה ודיאטה בדקה ומצאה שהפסטרמה 100% חומרים טבעיים של יחיעם זכתה במקום הראשון!
תכנית "חיסכון " בערוץ 2 הצטרפו לדף הפייסבוק הסרטון שם

 

 

 

 

הסיור בפס היצור של המפעל חשף לפנינו מפעל המקפיד על הפרטים הקטנים והרגשתי שבתור צרכנית נאמנה יש לי את מלא ההבטחה שהמוצר שאני קונה אכן עבר תהליכים מבוקרים בתנאי ובטכנולוגיה חדישים.

 

 

 

 

*סקירה צרכנית 

תודה למארחים בקיבוץ יחיעם

תודה לבירה מלכה 

תודה למירב בורמד יח"צ.

 

 

 

 

 

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית.

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת