88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

רוגלך בצק עלים שוקולד וחלבה,

רוגלך בצק עלים שוקולד וחלבה,

 

מצרכים:

1 ח' בצק עלים מרודד קפוא, על בסיס חמאה,

1 צינצנת גדולה שוקולד למריחה נוטלה,

1 קופסה שערות חלבה,

 

 

 

 

 

 

אופן הכנה:

מחממים תנור אפיה ל- 220 מעלות טורבו

מחלקים את הבצק לשניים. חצי נשאר בינתיים במקרר.

 עובדים עם כל חלק בנפרד,

על משטח עבודה מקומח קלות, מרדדים את הבצק ומדקקים קצוות, שיהיה באותו עובי,

 מורחים שוקולד למריחה, על הבצק, כך שיהיה מכוסה כולו, כ 3-4 כפות

 מפזרים שערות חלבה,

 חוצים את הבצק לאורכו באמצע,  ומקבלים שתי רצועות בצק ארוכות. 

חותכים  בסכין חד, משולשים לאורך כל רצועות הבצק,

 ומגלגלים כל משולש מהצד הרחב לכיוון הקצה,

 מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.

חוזרים על התהליך עם הבצק שבמקרר,

מורידים טמפרטורת התנור ל- 200 מעלות, 

מכניסים את שתי התבניות לתנור טורבו, אופים עד שהמאפים מתנפחים ומשחימים יפה.

מקררים היטב  בתוך התבנית, בטמפרטורת החדר, בוזקים אבקת סוכר בנדיבות, 

שומרים בקופסה אטומה היטב.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת