00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

חזה הודו עם פטריות ברוטב טריאקי

400 גר' – חזה הודו (שטוף וחתוך לסטייקים)

100 גר' – פטריות שי-טאקי (חתוכים)

200 גר' – פטריות שמפיניון (שטופים וחתוכים)

1 יח' – בצל (שטוף ופרוס)

100 מ"ל – רוטב טריאקי

מלח

פלפל

 

 

מניחים את החזה בכלי עם רוטב טריאקי ומשאירים בצד ל-5 דקות.

מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים את הפילה כ- 4-5 דקות מכל צד.

באותה מחבת מטגנים קלות את הבצל, מוסיפים את הפטריות,1/4 כוס מים, מתבלים במלח, פלפל ומטגנים עוד כמה דקות עד שהפטריות מוכנות.

מחזירים את החזה, מוסיפים את הרוטב שנשאר בכלי שבו שמרנו את החזה לפני הטיגון ומטגנים עוד כ-5-7 דקות.

 

זהו :)

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת