00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

יפצ´וק מבשלת ואופה

עוגיות לב בצבעי הקשת

15/02/2015

כמו שאתם יודעים אני לא אוהבת צבעי מאכל בכלל בשום צורה....כשראיתי את הסרטון 

לא יכולתי להמשיך בדרכי כאילו כלום זה היה כל כך יפה צבעוני ומיוחד שהחלטתי לנסות(אלמוג מאוד רצה )

איך יכולתי לסרב? לאפות ולבשל עם אלמוג אין כייף גדול מזה

את המתכון לקחתי מכאן והכנתי בדיוק לפי ההנחיות בסירטון

מצרכים ל-30 עוגיות

170 גר' חמאה רכה

155 גר' אבקת סוכר

קורט מלח

כפית תמצית וניל

3 חלמונים (לשמור את החלבונים)

310 גר' קמח

צבע מאכל ג'ל (6 צבעים)

100 גר' סוכריות צבעוניות

אופן ההכנה

בקערה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לקבלת מרקם אחיד

מוסיפים חלמונים ומערבבים היטב 

מוסיפים מלח תמצית וניל ומנפים את הקמח לתוך הקערה

ממשיכים לערבב עד לקבלת פירורים ,מוציאים למשטח עבודה ומעבדים מעט 

מחלקים את הבצק ל-1/3 לחלק הלבן סביב הלבבות ו-2/3 מהתערובת מחולקת ל-6 כדורים

בוחרים צבעי מאכל וצובעים כל כדור בצבע שונה עפ"י בחירתכם

מעבירים לקירור לכחצי שעה לפחות להתייצבות

מערבבים את החלבונים שנותרו עם כף מים ומניחים בצד (זה הדבק)

מוציאים את הכדורים הצבעוניים מהמקרר

מרדדים למלבן ברוחב 5 ס"מ ואורך 10 ס"מ

מורחים חלבון על המלבן הראשון תשימו בצבע כהה בחלק התחתון והעליון)מרדדים עוד אחד ומניחים מעליו ושוב מורחים חלבון וכך את כולם באחרון אין צורך

מישרים קצוות  של המלבן ומעבירים למקרר ל-10 דקות

מודדים 1.5 ס"מ מסמנים לכל אורך המלבן וחותכים ישר

לוקחים חותכן לב קורצים לב ומניחים בצד אפשר למעוך בעדינות כדי שיתאים לגודל הלב שבחרתם(יוצאים 2 מכל רצועה)

מורחים חלבון ששמרנו בצד על הלב הראשון ומניחים מעל עוד אחד כך עד הסוף(אני הכנתי 10 לבבות בכל פעם)

מכינים מה-1/3 בצק שהשארנו בצד רצועות ומלפפים סביב הלבבות (זה החלק הלבן סביב הלבבות) מניחים על ניילון נצמד

וסוגרים כמו סוכריה ,מגלגלים מעט שיהיה חלק מעבירים למקפיא לחצי שעה

מוציאים מהמקפיא מברישים בחלבון וטובלים בסוכריות צבעוניות

עם סכין גדולה חותכים עוגיות ברוחב 0.5 ס"מ מניחים בתבנית אפיה עם נייר אפיה ואופים בחום 170 מעלות כ-12 דקות(שימו לב שלא ישחימו!!!)

 ב ה צ ל ח ה :)

 *** האם הצטרפתם כבר לדף הפייסבוק שלי: "יפצ'וק מבשלת ואופה"?   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

15 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל yafchuk1 אלא אם צויין אחרת