33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

חיתוכיות שוקולד וחמאה וגם גאדג'ט חדש למטבח :)

חיתוכיות שוקולד וחמאה וגם גאדג'ט חדש למטבח :)

נתחיל מהגאדג'ט החדש למטבח שלי. 

הוא לא יקר, הוא ידני, אבל הקונספט הוא מצוין וגם עובד טוב. 

זה המאסטר סלייסר, קוצץ ירקות ידני, שבעזרתו אני מכינה לנו סלטים נהדרים בצ'יק זמן, והיום לארוחת ערב אפילו השתמשתי בו כדי להכין רוטב עגבניות מהמם לפסטת אורז שאכלנו כחלק מארוחת הערב. 

פשוט הכנסתי לתוכו 4 עגבניות בשלות, שום כתוש\שום גבישי וחצי צרור עלי בזיליקום וסובבתי את הידית עד קיצוץ מלא, הוספתי המון שמן זית ומלח גס וזה חסך לי בעצם לגרד עגבניות בפומפיה וללכלך עוד כלים, כי גם ככה התכוונתי לחתוך סלט לארוחת הערב. 

מה היה לנו בסלט ? 

גזר, מלפפונים, עגבניה, עגבניות שרי צהובות, כרוב סגול, צנוניות, המון פטרוזיליה, פלפל אדום. המון ירקות בממש מעט זמן, ואפילו ילדה אחת בררנית שלא אוהבת פלפלים אדומים בד"כ, הסכימה לאכול בחדווה. 

היו שם גם כנפי עוף, במרינדה של סילאן, שמן זית, פפריקה, מלח גס ושום גבישי ל-20 דק' בתנור בחום 200 מעלות. 

 

 

והיה גם קינוח טעים טעים !!

8 תמרים

3 כפות דבש

כוס אגוזי פקאן/מלך/קשיו/מקדמיה

3 כפות אבקת קקאו

1/2 כוס שמנת מתוקה

50 גרם מסת קקאו

120 גרם חמאה רכה

1 כף תמצית ווניל משובחת(כזו על בסיס אלכוהול)

חצי כוס שבבי קוקוס 

במעבד מזון, לערבב את כל המצרכים, לפי הסדר, אבל להפעיל את המעבד כדי לגרוס את האגוזים ראשונים. להעביר את כל התערובת לתבנית לשטח ולפזר קוקוס מלמעלה. להקפיא שעה, להוציא, לחתוך לריבועים ולשמור בקופסה סגורה במקפיא. 

טעיםםםם !!!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת