55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עלי סיגר במילוי דג סלמון

21/02/2015

המצרכים:

10 עלי סיגר מופשרים חצויים לשניים

למילוי:

1/2 קג' פילה דג סלמון טרי (או כל דג טרי אחר)

בצל ירוק פרוס (כולל החלק הירוק)

עלי כוסברה קצוצים

כפית ג'ינג'ר מגורד דק

1 כף רוטב סויה

1 כף רוטב שמן שומשום

לרוטב:

3 כפות מיונז

2 כפות רוטב צ'ילי

3 גבעולי בצל ירוק 

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1. חותכים לקוביות את הסלמון, מוסיפים את פרוסות הבצל הירוק והכוסברה הקצוצה. מוסיפים את היתר המרכיבים ומערבבים

2. מניחים על משטח העבודה את עלי הסיגר החתוכים ומסדרים על כל עלה כף מהמילוי. 

3. מקפלים את העלה משני צידיו, ומגלגלים. (אני הכנתי תערובת "דבק" מקמח ומים ו"הדבקתי" את החלק העליון של העלה)

4. מחממים מעט שמן במחבת ומטגנים משני הצדדים, כשתי דקות מכל צד.

5. ניתן להרגיש את הסיגרים עם רוטב.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

19 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת