88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

בריוש פסטו גבינה

בריוש פסטו גבינה

 

 

 

בריוש פסטו גבינות

 

בקלי קלות...

לשים, מתפיחים, מרדדים, קורצים, מורחים, מקפלים, אופים צובטים בחיבה, ו...אוכלים indecision

ולתנור בחום 180-170 מעלות

 

 

 

 

מומלץ להשחים ראו תמונה בסוף...

 

 

מצרכים לבצק:

550 גר' קמח,

70 גר' אבקת סוכר,

10 גר' שמרים יבשים,(1 כף),

?2 ביצים L

100 גר' חמאה מומסת,

200 מל' חלב,

1/2 כפית מלח דק,

לציפוי לפני אפיה:

חלמון (=צהוב ביצה) +1/4 כוס חלב,

למילית:

1. ממרח פסטו עגבניות וזיתים של שניידרס,? *

*לא השגתי, והשתמשתי בהצלחה רבה ב-מעדן עגבניות מיובשות של בני דרום," וטפאנד זיתים ירוקים של "נפטון"

ערבבתי כ-1/4 כוס מכל אחד מהם, ומרחתי על הבצק בכפית.

2. גבינה צהובה מגוררת.

אופן הכנת הבצק:

משמנים תבנית עגולה 26 /או שתי תבניות חד פעמיות בקוטר 20 ס"מ

בקערת המיקסר, מערבבים יחד את הסוכר +הקמח + המלח.

מוסיפים את השמרים ומערבבים.

יוצרים גומה בקמח, יוצקים את הנוזלים ומתחילים לערבל בזרוע לישה,

לשים כ- 10 דקות.

מכסים ומניחים להתפחה עד להכפלת נפח.

מחלקים את הבצק לכמה חלקים, ובכל פעם עובדים על משטח עבודה מקומח, רק עם חתיכה אחת,

מרדדים כל חלק ליריעת בצק דקה, וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ.

כאשר מסיימים לקרוץ את כל העיגולים, מורחים על כל עיגול כ/ 1/4 כפית (+ -), ממרח פסטו, או מתערובת שני הממרחים האחרים כמו שהכנתי,

מפזרים גבינה מגוררת,

מקפלים כל עיגול לחצי, ושוב לחצי, ומניחים בתבנית תחילה בהיקף שלה, ואחר כך עיגול פנימי כספירלה, עד שמסיימים באמצע.

כולם באותו כיוון, במרווחים של 1 ס"מ לערך, כדי לאפשר תפיחה,

מברישים את העיגולים בתערובת חלמון + חלב, מכסים במגבת ומתפיחים כ- 30 דקות.

מחממים תנור ל- 170 - 180 מעלות,

מברישים שנית בתערובת חלמון + חלב, ואופים 25-30 דקות או עד שמזהיב יפה.

 

 

הערות:

במקור ההמלצה ללוש ביד, העדפתי במערבל חשמלי עם וו לישה. יצא מעולה.

במקור, ההמלצה לאפות בתבנית 26, אחת. אפיתי בשתי תבניות חד פעמיות, בקוטר 20 ס"מ, תמיד עדיף בעיני, נשאר יפה ואסתטי עד הסוף.

המאפה נעלם בתוך דקות...

ממליצה לאפות עד שהמאפה משחים ממש, לשים לב שאפוי מלמטה גם.

 

קישור: שבלולי גבינות וירקות 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת