מרק כרוב

מרק כרוב
חם, טעים וקל להכנה
בזמן טיגון חזה אווז מעושן + ג'ינג'ר
קוצצים את הכרוב דק, (אפשר בדיסקית פריסה, של מג'ימיקס)
מוסיפים את הכרוב לסיר, ומטגנים יחד עד שמתרכך
משרים את אטריות האורז 10 דקות במי ברז קרים.
בזמן שהכרוב מיטגן, עד שמתרכך, מרתיחים מרק צח,
מוסיפים אותו לסיר עם הכרוב + תיבול
תגיות
מרק
תגובות אחרונות
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
קישורים אל
נשארים מעודכנים
מנוי במייל
קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
הוספת תגובה
תגובה אחת