00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכלים טעים

פנקייק גרמני (אפוי בתנור)

13/02/2015

המצרכים:

60 גר' חמאה 

1 כוס קמח

1 כוס חלב

קורט מלח

1 כפית תמצית וניל

5 ביצים

 

להגשה:

אבקת סוכר

תותים

סירופ מייפל

 

אופן ההכנה:

1. שמים בקערה קמח, מלח, ביצים, תמצית וניל ומערבבים. מוסיפים לאט תוך כדי טריפה במטרפה ידנית את החלב.      

    טורפים עד שהבלילה אחידה וחלקה.

2. מרפדים תבנית עם שוליים גבוהים בנייר אפייה. 

3. חותכים את החמאה לכמה קוביות ומפזרים בתבנית.

4. מכניסים את התבנית לתנור ומחממים עד שהחמאה נמסה כולה.

5. שופכים לתבנית מעל החמאה את בלילת הפנקקייק.

6. אופים בחום 200 מעלות כ-15-20 דקות.

   השוליים של הפנקייק עולים מאוד גבוה ולכן יש להיזהר ולשים את התבנית באמצע התנור או בתחתית.

7. מוציאים, חותכים לפרוסות.

    מפזרים מעל אבקת סוכר ומקשטים בסירופ מייפל ותותים פרוסים. מגישים חמים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל niritcohen5 אלא אם צויין אחרת