33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

רולדת תמרים קרה.

שבוע טוב לכולם. 

שבת בבוקר יום יפה, קמנו מוקדם , ארזנו ארוחת בוקר ונסענו למושב שקף ויער אמציה. באיזור לכיש...קרוב לבית. 

היער היה עטוף ברקפות וכלניות...מרבדים נהדרים. 

חזרנו לקראת הצהרים כדי לארח את המשפחה לארוחת צהרים. 

טו' בשבט השנה לא נחוג בקיבוץ, יש אומרים בגלל שנת שמיטה או חוסר מוטיבציה של אנשי הנוי. 

את ארוחת הצהרים סיימנו בפינוק המתאים לטו' בשבט , אתם מוזמנים להכין מתי שבא לכם. 

רולדת שוקולד תמרים קרה...

50 גרם חמאה

450 גרם תמרים לחים

100 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

1/4 כוס מיץ תפוזים

כף ליקר תפוזים או ברנדי

כף דבש

150 גרם  ביסקויטים

3 כפות קוקוס

אופן הכנה:

1. להמיס במיקרוגל את החמאה והשוקולד 

2. במעבד מזון לערבב את החומרים..תמרים, ביסקויטים, מיץ תפוזים ודבש עד לתערובת רצויה.

3.להכין על תבנית אפייה או מגש , נייר כסף ועליו נייר אפייה, לפזר את הקוקוס , לגלגל את העיסה עד שהיא נעטפת בקוקוס

לעטוף לסגור ולהעביר למקרר. 

4.לאחר שעה או שעתיים להוציא ולפרוס. 

המתכון הוא של אורלי כהן , קוראת ותיקה שלי בבלוג. 

אורלי, תודה רבה על המתכון המוצלח...ההתלהבות היתה גדולה, ביקשו עוד. 

מאחלת לכולם , בריאות וטוב, אתי. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת