66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

פריטטה אטריות וגבינה

פריטטה אטריות וגבינה

בס"ד

 

מתכון נפלא לניצול שאריות פסטה/אטריות,מתאים לארוחת ערב קלילה.

 

המצרכים:

1/2 חב' אטריות רחבות מבושלות (או שאריות שנשארו מפסטה)

50 גרם גבינה מלוחה מגוררת

3 כפות גבינה לבנה

קורט מלח

פלפל שחור

4 ביצים

 

אופן ההכנה:

- בקערה לערבב את כל המצרכים.

- לחמם שמן במחבת רחבה.

- ליצוק את תערובת האטריות למחבת ליישר את התערובת ולכסות במכסה.

- לטגן 2 דקות על אש גבוהה ולהנמיך, להמשיך לטגן עד להשחמה 3-4 דקות.

- להפוך את הפריטטה על צלחת ולהחליק אותה חזרה למחבת עם החלק שלא בושל כלפי מטה.

- לטגן כמו בצד הראשון.

- להוציא, לקרר ולטרוףsurprise

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת