00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

קציצות בשר או עוף עם ירקות-מאוד טעימות

08/02/2015

 

 

 

קציצות הודו אדום או עוף או בקר טחון -עם בצל, גזר חציל ופטרוזליה.-מערבבים הכל

מטגנים (מי שמקפיד שירסס עליהם שמן ויאפה) קלות הכנה ומאוד טעימות.

 

החומרים ל-כ-20 קציצות.

450 גרם הודו או עוף או בקר טחון.

1 גזר בינוני מגורד.

1 בצל גדול קצוץ דק.

1 חציל קטן חתוך לקוביות קטנות.

חצי כוס פטרוזליה קצוצה.

2 ביצים.

1 -2 כפיות פפריקה מתוקה.

1/4 כפית פפריקה חריפה.

1/2 כוס פירורי לחם.

מלח ופלפל לפי הטעם.

שמן לטיגון .

אופן ההכנה לערבב הכל ביחד לקרר לפחות כשעה במקרר (או מי שרוצה ניתן להכין יום קודם. ולטגן למחרת).

לחמם מחבת נון סטיק. לצקת שמן כ- 2-3 מ"מ גובה. כאשר השמן חם ליצור קציצות בגודל כדור פינג-פונג. ללחוץ אותם לצורת קציצת המבורגר קטנה

לטגן היטב בשמן אם הקציצה קיבלה צבע חזק מהר להנמיך את האש כדי שתוכן הקציצה גם יטוגן.

(אני הכנתי מהודו אדום, לא הוספתי שום תבלין מלבד הפפריקה. ויצא מצויין - אם יש תבלין מתאים ואהוב עליכם תוכלו להוסיף).

 

את כל החומרים מערבבים בקערה אחת.

 

העיסה לאחר עירבוב.

מטגנים.

מגישים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת