00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

רול פרגית במילוי פטריות ובצל מטוגן

החומרים


פרגיות נקיות משומן
2 בצלים לבנים מטוגנים
בלנד פטריות קצוצות ומוקפצות.
מלח פלפל טימין
שמן זית פפריקה סילאן כפית ג'ינגר קצוצה.


אופן ההכנה


יש "לשטח" את הפרגית בעזרת ניילון נצמד ופטיש .
במקביל במחבת רחבה נזהיב את הבצל עם 3 כפות שמן זית וכף סילאן נוסיף את הפטריות ונעביר למסננת.
נפזר על הנתח מלח פלפל ומעט ג'ינגר נניח כף מהמילוי ונגלגל.
נניח בתבנית משומנת קלות(בחפיפה)
בקערה נערבב פפריקה ושמן זית נבריש את הפרגיות ונתבל במעט מלח פלפל טימין.
נאפה בתנור ביום 190 מעלות.
בסיום נפרוס ונגיש לצד רוטב דבש ושום

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת