00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

עוף בגריל בניחוח מעושן ולא כפי שהכרתם

"הפשטות היא הגאונות הגדולה ביותר בהכנת האוכל-משפט שלי דרך אגב שמלווה אותי מאז שבחרתי במקצוע הזה 26 שנה לערך

ולמה פתחתי כך ?לעיתים יש לצידנו ח"ג פשוטים וזמינים ואנו שואלים מה נכין עוד הםעם עוף בתנור

אז כן אבל עם טוויסט עם טעמים קצת שונים .

ממני אליכם באהבה

 

צריך לחתוך את העוף מהצד של החזה כמו בתמונה


נכין מרינדה מחצי כוס שמן זית ותערובת תבלינים:
כף פפריקה מעושנת(היא שגורמת לטעם מיוחד)
כפית גרגרי חרדל
קמצוץ פלפל גרוס
מלח גס
קמצוץ כורכום .
לעשות מעיין עיסוי לעוף
ולתת לו לנוח במרינדה חצי שעה.
לחמם תנור מצב טורבו 250 מעלות .
להניח את העוף ע"ג מתחת תבנית עם תפוא (כך כל הנוזלים מתבלים את התפוא)
20 דק ואז להוריד חום ל 170 20 דקות

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת