00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

חזה עוף מוקפץ לצד ירקות ואגוזי אדמה

והפעם חזה עוף מוקפץ בליווי ירקות ואגוזי אדמה.


עבור 6 סועדים


החומרים
*300 גר חזה עוף פרוס(כמו לשניצל)
*כוס שעועית ירוקה (קפואה)
*כוס גרגרי תירס
*פלפל צהוב ואדום חתוכים לקוביות
*בצל סגול חתוך לקוביות
*סלסה של פטריות שמפניון חתוכה לרבעים.
*כוס -בוטנים קלופים,קשיו,אגוזי לוז
3 כפות שמן קנולה
כף שמן שומשום
כפית ג'ינגר קצוץ
כפית שום קצוץ.
מלח גס פלפל גרוס.
כף דבש.


אופן ההכנה
נשרה ל 7-8 דקות את התירס והשעועית הירוקה במים חמים בסיום נסנן.
נחמם במחבת רחבה (ווק מומלץ) לדרגת חום גבוהה.
נוסיף 3 כפות שמן קנולה ונקפיץ קלות את הבצל

נוסיף את הבשר (ברגע שהוא נהפך להיות בצבע לבן) נוסיף את הפלפלים,שעועית,תירס ופטריות.נקפיץ למס' דקות .
במקביל נחמם מחבת נוספת (ללא שומן)ונקלה את האגוזים בתוספת כף דבש נרפיץ קלות עד קבלת צבע עינברי .
בשלב זה נתבל את המוקפץ בשום וג'ינגר נוסיף את האגוזים למחבת מעט מלח גס ופלפל גרוס לסיום נזלף את שמן השומשום לקבלת ארומה.
בתיאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת