00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פאי בשר חגיגי

פאי בשר שם מפוצץ שרואים את ההגשה לא נשארים אדישים.

החומרים

גליל בצק עלים -500 גר' לערך

300 גר בשר בקר טחון/או 50% בקר וכבש לפי העדפה .

בצל לבן קצוץ דק

3כפות שמן זית

צרור פטרוזליה

חציל פרוס דק

2 פלפלים אדומים קלויים ומקולפים חתוכים לרצועות דקות.

חלמון ביצה.

תערובת של שומשום קלוי,טבעי,שחור.

מלח פלפל קמצוץ בהרט

אופן ההכנה .

נוודא כי בצק העלים קר ונמצא במקרר (ערב לפני מומלץ)

נחמם 3 כפות שמן במחבת ונטגן קלות את הבצל נוסיף את הבשר ונקפיץ כ-5 דק.

בסיום נעביר למסננת להורדת הנוזלים ונעביר לקערה .

בשלב זה נתבל את הבשר עם פטרוזליה מלח פלפל ובהרט.

נחמם מחבת פסים לדרגת חום גבוהה (ללא שומן)

נבריש את החצילים במעט שמן נתבל במלח פלפל ומעט טימין ונצרוב כדקה מכל צד(ריכוך חלקי)

הרכבת המנה.

נרדד את הבצק ונניח על התבנית(עגולה מומלץ) נניח מעל שיכבה של חצילים ומעל שיכבת בשר בנדיבות

נפזר מעל פלפלים קלויים ופטרוזליה.

"נעטוף" את המילוי בשיכבה נוספת של בצק בצורת רשת (ע"י פורמה מיוחדת) או לחילופין נחתוך בצק לרצועות

דקות ונסדר לאורך ולרוחב.

אני ממליץ על רכישת הפורמה היא משדרגת את המנות ביופי.

נמרח את הרשת בחלמון נפזר מעל שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד הזהבה .

בתיאבון

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת