00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

קציצות עוף ואפונה בציר פורצ'יני

קציצות ואפונה אחד המתכונים האהובים עליי עוד מילדותי

כמו המון ממתכוני גם למתכון הנוכחי עשיתי מעיין חידוש "רוממתי" לו את הנשמה

אז קדימה מתחילים.

החומרים

500 גר' אפונה ירוקה קפואה

בצל סגול חתוך דק

7-8 פטריות פורצ'יני (מושרות בכוס וחצי מים)

מלח פלפל גרידת אגוז מוסקט.

2 כפות שמן זית .

לקציצות עוף

500 גר' בשר עוף טחון

חלבון מביצה (בשר העוף מופחת חלבונים בניגוד לבשר הבקר)

מלח פלפל מעט פפריקה מתוקה

פטרוזליה קצוצה

אני מוסיף כף אריסה מתוקה (לא מחייב)

2 כפות פירורי לחם דקים

3 כפות שמן .

אופן ההכנה

ראשית נשרה את הפטריות בכוס מים חמים ונניח בצד עד ריכוך.

נכין את תערובת הבשר נקרוץ קציצות שטוחות ונקרר כחצי שעה במקפיא .

בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן זית ונזהיב קלות את הבצל נוסיף את האפונה ונבשל למס' דק'.

בשלב זה נחתוך את הפטריות לרצועות (ללא הרגל-היא קשה ולא אכילה) ונוסיף לסיר .

נוסיף את הנוזל (המים שהושרו) הפטריות  נתבל במלח פלפל ומעט אגוז מוסקט ונבשל על אש נמוכה.

בשלב זה נחמם מחבת עם מעט שמן נקמח קלות את הקציצה ונטגן .

הקימוח והטיגון יוצר מעיין "מעטפת" מיוחדת ומרקם מדהים.

בסיום נעביר את הקציצות לאפונה ונבשל כ 30 דק' על אש נמוכה .

שילוב הפורצ'יני ואגוז המוסקט יקנה ניחוח אדמתי מדהים לתבשיל נהדר.

בתיאבון

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת