00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

צלע בקר בפטריות בצלצלים/פירות יבשים וזיגוג דבש

את הנתח הבא כולנו מכירים בשמו אסאדו.הפעם נשאיר את הצלע בשלמותה בניגוד לאסאדו שחותכים לרוחב.

לכן יהיה ניתן להגיש למרגז השולחן .

במידה ולא מצאתם צלע שלימה ניתן להכין גם מאסאדו.

מתחילים (לא להתפלא -גם זה כמו רוב המתכונים שלי קל וקצר)

 

נחמם סיר רחב וכבד לדרגת חום גבוהה.


במקביל נעסה את הנתח במעט שמן זית מלח פלפל וגרגרי חרדל.


נצרוב את הנתח כדקה וחצי מכל צד נוסיף 10 בצלצלים


300 גר` פירות יבשים (אני שמתי תאנים ומשמש)וסלסה של פטריות שמפניון שלמות.


נזלף מעל 2 כפות דבש ונוסיף חצי כוס יין אדום.


נביא לרתיחה ונעביר לצליה בתנור (עם כיסוי) בחום 200 מעלות 45 דקות.


בסיום נוריד את הכיסוי נזלף שוב מעט דבש ונצלה לעוד 15 דקות לקבלת צבע .


בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת