00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שוקיות עוף בטנזיה

מאכל חגיגי שמתאים לכל אירוח משמח וישדרג את הארוחה פלאים

יש "לקטום" את הרגל של השוק "ולדחוף" כלפי מטה את הבשר.


במקביל בסיר רחב עם 3 כפות שמן זית נזהיב בצל סגול גדול (חתוך דק-או לחילופין כוס בצלצלי פנינה-טריים)


נוסיף לסיר מיקס פירות יבשים 350 גר לערך(תאנים צימוקים משמש תאנים) חתוכים גס נוסיף מקל קינמון .

נתבל ב:


2 כפות דבש כוכב אניס מעט מלח גס פלפל גרוס וענף טימין.


נקרמל מעט את הפירות ונוסיף כוס ציר עוף/ירקות או מים.


נביא לרתיחה נסדר את השוקיות בסיר(בעמידה)


נזלף מעל מעט סילאן ופלפל גרוס ונעביר לצלייה לתנור ל 30 דק בחום 190 מעלות .


בסיום העוף והפירות יקבלו צבע ענבר מהמם.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת