00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

חזה עוף בטפורה וסלסה של כוסברה

מתכון קל ומהיר שכל המשפחה תשמח לחלוק.

מתחילים.

 

יש לחתוך חזה עוף לקוביות בערך 2*2


להכין בלילה המורכבת מ 2 ביצים חצי כוס מים/סודה כף אבקת אפייה חצי כוס קמח


מלח מעט צ'לי גרוס וקמצוץ כורכום(לצבע)...


לערבב את כל החומרים עד קבלת בלילה חלקה ואחידה.(מתאים לקילו וחצי חזה עוף)


ולהוסיף פנימה את חזה העוף.


במקביל נחמם שמן עמוק לטיגון .

סלסה של כוסברה

צרור כוסברה קצוצה 3 שיניי שום קצוצות כפית ג'ינגר קצוץ,פלפל אדום חריף קצוץ(כמות תלויה בחריפות)

תיבול:חצי כוס צ'לי מתוק,כף רוטב סויה,כף שמן שומשום,כף מרין, כף דבש וחצי כוס מים קרים.


לערבב הכל ולתת לטעמים להתמזג.

נוודא כי אכן השמן חם ונתחיל לטגן

חשוב להקפיד להוציא קוביה קוביה מהבלילה ולהכניס לשמן אחרת אם נוסיף הכל היחד נקבל מעיין חביתה.

עם קבלת צבע זהוב נעביר לקערה גדולה
נוסיף מעל את הסלסה נקפיץ קלות נעטר בשומשום קלוי ונגיש.

מומלץ להגיש לצד אורז לבן.

בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת