00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

מאפה בשר בחיבוק פלחי תפוחי אדמה

מאפה בשר בחיבוק פלחי תפוחי אדמה

 

 

 

 

 

 

מאז שהכרתי את משפחת סלייסר הפכו חיי המטבח שלי קלים ונוחים יותר. את המאסטר סלייסר אני אפילו לא מצליחה להכניס לארון כי כל הזמן קוצצים בו ירקות, סלטים חמים וקרים, בצל, כרובית, כרוב, גזר, טונה וביצים קשות. לאחרונה התחדשתי גם בספירל סלייסר והחגיגה שלי כפולה. הכל נעשה קל יותר, מהיר יותר ובעיקר יפה ומיוחד יותר.

 

  

השבוע ניסיתי מתכון חדש שבחרתי להגיש כמנה אישית בכלים חסיני אש. חשוב היה לי לשמור על שלמות המנה ועל מראה מעורר תאבון.

קראתי לו: מאפה בשר בחיבוק פלחי תפוחי אדמה.

 

פטרוזילה ופרוסת חלה - קיצוץ 

תערובת הבשר

 

המרכיבים למנה:

רצועות תפוחי אדמה שנקצצו כיחידה אחת 

בשר טחון מתובל ובתוספת פטרוזיליה קצוצה, שפע בצל +3 שיני שום כתוש שטוגנו מראש.

טבעות בצל שנקצצו וטוגנו בשמן עמוק לקישוט המנה.

שמן זית.

טבעות הבצל בטיגון

 

בדרך לתנור

 

ההכנה:

בכל כלי הגשה אישי הכנסתי יחידה של תפוח אדמה פרוס.

בין רצועות תפוח האדמה הכנסתי כמות מתערובת הבשר

בזקתי מעל שמן זית

כיסיתי בניר אלומיניום והכנסתי לאפיה של 45 דקות ב 200 מעלות

לפני ההגשה הוספתי את סלילי הבצל המטוגן והגשתי לכל סועד מנה אישית.

 

הבצל מטוגן ומוכן לקישוט המנה

מוכנה להגשה

 

ויש גם סלט: כרוב אדום, סלק טרי וכרובית טריה בלימון ושמן זית

 

וחצילים מטוגנים

 

בתאבון

 

 

 

ריקי ברוך 

מאמנת אישית וקבוצתית עיתונאית רשתבלוגרית. 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת