00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

עוגיות בצק פריך במילוי פירות יבשים ועוד...

 כרוכיות בצק פריך מגולגלות וחתוכות, במילוי פירות יבשים.

בביס אחד יש לנו את כל הטעמים של הפירות היבשים והאגוזים/פיסטוקים

הבצק מתאים כמובן גם לכל סוגי מילוי שאוהבים.

 

מצרכים לבצק-  להכנת 4 כרוכיות 

 

200 ג"ר חמאה רכה

1/3 כוס שמן

1/2 כוס חלב

450-500 ג"ר קמח כולל קמח לקימוח המשטח

1 כפית אבקת אפייה

קורט מלח

וניל

 

המילוי-

ממרח תמרים 2-3 כפות על כל כרוכית

טחינה גולמית 2 כפות לכל כרוכית

פירות יבשים 1-2 מכל סוג,

אני שמתי תמרים,שזיפים,אננס,אוכמניות,דובדבנים,חמוציות, מישמש

אגוזי מלף חתוכים גס, ופיסטוקים חתוכים גס. 2 כפות לכל כרוכית

 

אופן ההכנה-

בקערה להניח חמאה רכה, להוסיף שמן,חלב ואת הקמח  המלח ואבקת האפיה. לאחד לבצק רך וגמיש.

לתת לבצק לנוח כחצי שעה . בקיץ אפשר להכניס למקרר.

לחלק את הבצק ל-4

כל חלק לשטח למלבן  בערך בגודל 30/40

למרוח  שכבה דקה של ממרח תמרים, לפזר מעל  את הטחינה ,ומעל לפזר  פירות יבשים חתוכים ואגוזים.

לפזר מעל קינמון וגרד לימון.

לגלגל לכרוכית ולהניח על נייר אפייה.

להכניס לתנור מחומם על 180   כחצי שעה אפייה.

לאחר קירור של 5 דקות ,לחתוך בסכין חדה לפרוסות  יפות.

 

בתאבון!

       מילוי ריבה -תות ואגוזי מלך

 

 

                      מילוי פרג מעלף!

 

כמובן שאפשר למלות את הבצק במגוון מילויים אחרים כמו ריבה , שוקולד , פרג,  ריבת חלב ועוד.

לעוד רעיונות למילוי  ולערכים התזונתיים קלוריות וכו', כנסו לקישור  http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/6680

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת