00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

חזה עוף בפפריקה ולימון על מצע פלפלים וקישואים מאודים ומוקפצים

מנה מושלמת לארוחת אמצע השבוע קלילה וטעימה.

את הירקות הכנתי בשיטת אידוי- כך נשמרים הערכים התזונתיים.

 

 

מצרכים-

500 ג"ר חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות

למרינדה-

1/2 כפית פפריקה מתוקה

1כף שמן זית

1 שן שום קצוצה

1 כפית דבש

1 כפית לימון

מעט שבבי צ'לי חריף

פלפל שחור

מלח

ירקות לתוספת-

1 פלפל אדום פרוס

1 פלפל צהוב פרוס

1 קישוא פרוס

1 שן שום קצוצה

1 כף שמן זית

1 כף פירורי לחם

מיץ לימון טרי

 

אופן ההכנה-

להשרות את חזה העוף במרינדה כשעה לפחות.

לחמם מחבת טפלון עם כפית שמן ולטגן את הנתחים כדקה מכל צד.להניח בצד

 

הכנת הירקות-

להניח את הקישואים והפלפלים במסננת ולהניח מעל סיר עם מים רותחים ולבשל באידוי כ-7 דקות.

במחבת לחמם כף שמן זית להוסיף שום כתוש, להוסיף פרורי לחם ולהקפיץ כ2 דקות להוסיף את הירקות המאודים

לעוד  כדקה , לערבב כל הזמן לתבל במעט מלח ופלפל.

להניח את הפלפלים בצלחת , מעל להניח את חזה העוף המוקפץ , לסחוט מעל כמה טיפות לימון טרי ,

בתיאבון!

 

אפשר להגיש גם בתוספת מג'דרה 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת