00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

מג'דרה מבורגול מלא עדשים וכוסמת

מג'דרה היא תוספת נהדרת או ארוחה בפני עצמה .

המג'דרה עשירה בסיבים תזונתיים, היא משלבת בתוכה דגנים וקטניות .

מקור טוב לחלבון מהצומח. 

בחרתי לשלב במג'דרה שלי עדשים כוסמת ובורגול - יצא פשוט נהדר.

אני נוהגת להשרות עדשים ולאכסן במקרר כך שתמיד יהיו לי עדשים מושרים גם למרקים.

עדשים מונבטים הם בעלי ערכיים תזונתיים רבים יותר. אם אפשר מונבטים ,עוד יותר טוב,

זמן הבישול הוא ממש דקות ספורות.

 

 

 

המצרכים לכ-6 מנות-

 

1/2 כוס עדשים שחורות או ירוקות

1/2 כוס כוסמת

1/2 כוס בורגול גס מלא ( אפשר רגיל אבל שיהיה גס)

1 בצל קצוץ או פרוס דק

2 כפות שמן

מעט כמון , פלפל שחור ומלח

 

אופן ההכנה

משרים את העדשים כשעתיים לפחות אפשר יותר ,או ללילה.

את הבורגול והכוסמת להשרות במים כשעה.

להרתיח בסיר מים ,  להוסיף את העדשים הבורגול והכוסמת ולבשל כ-5-7 דקות

כמו שמבשלים פסטה. להעביר למסננת .

במחבת לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את תערובת העדשים למחבת , לתבל מלח, פלפל וכמון.

בתאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת