33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

עוגת מוסים חלומית

עוגת מוסים חלומית


עוגת מוסים נפלאה שהרכבתי ממספר מתכונים
עוגה פשוטה להכנה אבל מושקעת וקוצרת מחמאות 
הבסיס הוא מקצפת מוס חלבה שוקולד ללא קמח עוגה שעולה לגבהים אבל צונחת עשירה בטעמים.  
ועליה 3 מוסים שונים מטרפי ולסיום גנאש שוקולד 

 עוגת מוס חלבה 
(גודל תבנית 28)
200 ג' שוקולד מריר
200 ג' ממרח חלבה
200 ג סוכר (כוס)
100 ג' סוכר (חצי כוס )
2 כפות שוקולית
כוס חלב / חלב קוקוס/סויה
200 ג' חמאה / מחמאה
2 כפות קונייק 
6 ביצים מופרדות

הכנה הבסיס
להמיס את השוקולד, החלבה, סוכר, חמאה, שוקולית והחלב  תוך ערבוב 
לקרר ולהוסיף חלמונים אחד אחד ולערבב לאחר כל הוספה
להוריד כוס אחת שתשמש לקרם 
להקציף חלבונים עם ½ כוס סוכר .
לאפות ב180 מעלות כחצי שעה. 
העוגה תעלה ותצנח. כשמוצאים מהתנור להעביר סכין להפרדה מהדפנות
לצנן היטב

מוס חלבה שוקולד
1 כפית ג'לטין
3 כפות חלב /קוקוס/סויה
המסת ג'לטין
להניח בקערה ג'לטין וחלב, להמתין 10 דקות, להכניס למיקרו ל 30 שניות.

לערבב עם
1 כוס מקרם השוקולד חלבה שהנשאר מבסיס העוגה


250 מ"ל שמנת מתוקה / שמנת ריץ פרווה (כוס )
להקציף שמנת מתוקה
לקפל את השוקולד לקצפת. לצקת על הבסיס שהכנו, להקפיא לשעתיים


מוס שוקולד חלב/מריר
200 ג` שוקולד חלב/מריר
1/4 כוס חלב
להמיס במיקרוגל או על בן מארי


3/4 כוס חלב/סויה
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה/צמחית
להקציף ולהוסיף את השוקולד המומס 

לצקת על מוס החלבה ולהקפיא לשעתיים 


מוס שוקולד לבן
200 ג` שוקולד לבן
25 ג` חמאה
¼ כוס חלב
להמיס במיקרוגל או על בן מארי


3/4 כוס חלב/סויה
קופסת אינסטנט וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה/צמחית
להקציף ולהוסיףאת תערובת השוקולד הלבן

לצקת על מוס השוקולד חלב ולצנן לשעתיים במקפיא 
גנאש 

ציפוי גנאש שוקולד חלב/מריר
200 ג' שוקולד חלב(במריר רק 150 גר)
150 מל שמנת מתוקה/צמחית
לצקת שמנת על השוקולד לערבב
לצקת על קרם השוקולד לבן

 להקפיא ללילה, להוציא כשעתיים לפני ההגשה למקרר.



תהנו 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת