00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתנות קטנות

נתחי חזה עוף במשרה סויה/בלסמי/שום וצ'ילי מתוק

חזה עוף מככב אצלי רוב ימות השבוע כמנה עיקרית לארוחת הצהריים.

משביע, בריא יותר ודל קלוריות .

הכנתי רצועות חזה עוף במשרה שאני קוראת לו - ב"נוסח אהרוני".

אלו תבלינים שישראל אהרוני הגדול נוהג להשתמש ואני אימצתי את הטעמים.

רצועות העוף יוצאות פריכות ורכות ממש תענוג .

קל טעים ופשוט להכנה.

1/2 ק"ג חזה עוף חתוך לרצועות או קוביות.

למשרה-

2 כפות רוטב סויה

1 כף צ'ילי מתוק

1/2 כף חומץ בלסמי

1 כף שמן זית

1 כף דבש או סילאן

1 שן שום חתוכה

פלפל שחור

אופן ההכנה-

לערבב בקערה את כל חומרי המרינדה ולהכניס את רצועות חזה העוף להשריה של כשעה.

במחבת טפלון להתיז מעט תרסיס שמן או כפית שמן זית ולטגן את רצועות העוף 2-3 דקות

והמנה מוכנה בתאבון .

הצעת הגשה לצד אורז בסמטי צהוב טעים וריחני

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל דפי62 אלא אם צויין אחרת