66
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת תפוחים ב5 דקות עבודה

עוגת תפוחים ב5 דקות עבודה

עוגת תפוחים נפלאה ב5 דקות עבודה מבלי ללכלך כלים מיותרים יוצאת מעדן. המתכון ניתן בפינת עוגת השבת שלי בפורום "אוכל כשר".על זו נאמר "פשוטה וטעימה"

 

החומרים הנדרשים:

3 כוסות קמח

כפית שטוחה א' אפיה

כפית שטוחה א' סודה לשתיה

כפית קינמון

2 כוסות סוכר

כוס שמן

כפית תמצית וניל

4 ביצים שלמות

5 כוסות תפוחים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות

כוס אחת אגוזים טחונים גס-- חצי כוס לריפוד התבנית וחצי כוס לעירבוב עם התפוחים

סירופ:

כפית תמצית וניל

5 כפות סוכר

חצי כוס מים.

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר להקציף את הביצים הסוכר ותמצית הוניל עד להיווצרות קרם תפוח ובהיר

להוריד את מהירות המיקסר להוסיף את השמן.

להוסיף את הקמח ואבקת האפיה וא' סודה .

להמשיך לערבב עד לאיחוד המסה.

בקערה לערבב את חצי כוס האגוזים עם התפוחים.

ולהוסיף אותם לעיסה בעירבוב ידני (לא במיקסר)

לשמן תבנית קוטר 28 בשמן או מחמאה. לפזר חצי כוס אגוזים על דפנות התבנית ובתחתית ולמזוג את העוגה.

לחמם תנור ל175 מעלות .זמן אפיה משוער 35-40 דקות (לבדוק עם קיסם אם העוגה נאפתה באמצע.

סירופ:

להרתיח את חומרי הסירופ עד המסת הסוכר.

כשהעוגה מוכנה למזוג את הסירופ על העוגה.

בהצלחה 

שבת שלום

שלכם מכל ה 

טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

13 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת