55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

שניצל דג וצ'יפס בטטה

שניצל דג וצ'יפס בטטה

בס"ד

תראו לי ילד אחד שלא אוהב שניצל.שניצל זה האוכל- לפי דעתי - האהוב ביותר הן על ילדים והן על מבוגרים, ואם תשחקו עם הציפוי שלו בכלל ניתן יהיה להגיע לדרגות של טעם אחרות לגמרי.

הדבר היחיד שמפריע לי בשניצל הוא הטיגון,שכפי הידוע לכולנו אינו בריא כלל, כך שכשקיבלתי מחברת "קנור" את התערובת החדשה שלהם  שניצל ולתנור שמחתי לנסות אותו.

המוצר החדש מכיל כ- 30% פחות שמן מאשר טיגון, זה כבר קנה אותי, והעובדה שנחסך לנו זמן הטיגון זו כבר מעלה בעיניי.

כנסו לכאן לקרוא יותר על המוצר הנפלא הזה,  חמה שלי .

 

החלטתי לנסות את המוצר החדש עם דג, אבל הוא מתאים בהחלט גם לציפוי של ירקות וכמובן של שניצל.

 

 

שניצל דג וצ'יפס בטטה

 

המצרכים לדג:

6 פילטים של דג סול

2 ביצים

2 כפות רוטב לסלט חרדל ודבש (של חב' הלמנ'ס)

מלח

1 שקית שניצל ולתנור

 

המצרכים לצ'יפס:

2 תפוחי אדמה גדולים

1 בטטה גדולה

מלח,פלפל שחור

שמן זית (בערך 2 כפות)

 

אופן הכנת הדג:

*לפני תחילת הבישול יש להשרות את הדג חצי שעה במלח,חומץ ולימון ואח"כ לשטוף היטב.

- בצלחת עמוקה לשבור את הביצים ולערבב עם הרוטב לסלט והמלח.

- בצלחת שטוחה לשים את התערובת שניצל ולתנור.

- לטבול את הדג בתערובת הביצים ואח"כ בפירורים.

- להדק היטב את תערובת הפירורים לדג.

- להניח בתבנית מכוסה בנייר אפיה.

- להכניס לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 20 דקות עד להזהבה של הדגים.

 

אופן הכנת הצ'יפס:

- לחתוך לפרוסות דקות את תפוחי האדמה והבטטה (אפשר במנדולינה).

- להניח בתבנית מכוסה בנייר אפיה, לתבל במלח,פלפל ושמן זית ולערבב.

- לאפות עד להזהבה וריכוך של הירקות.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת