33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

דלעת ערמונית במילית פטריות וחצילים טבעונית

דלעת ערמונית במילית פטריות וחצילים טבעונית

דלעת ערמונים היא אהבה גדולה שלי ואני נהנת ממנה פעמים פעם כשאוכלת ופעם השניה מהגרעינים שאותם אני זורעת במקום עם שמש והרבה מים נהנת מתפרחת מהממת, ואם המכרסמים משארים לי נהנת לאכול את תוצרת. הפעם במלית טבעונית .
בסוף המתכון אתן אופציה לשדרוג עם גבינות . 
דרגת קושי: קל

זמן ההכנה : כ-40 דקות 
זמן אפיה: כ-20 דקות 
מספר מנות: למזנון 12, כמנה 6 . 

המרכיבים
6 דלעת ערמונים (לבחור את הירוקות והמוצקות )
לרכך במקרוגל מעט .(אלדנטה ) לחצות ולנקות מגריענים 
1 חציל קלוי קלוף (למתעצלים ניתן להשתמש בחציל על האש כ200 גר) 
1 בצל קצוץ דק
1 כף שום כתוש
250 גרם פטריות טריות קצוצות 
1 קופסת רסק עגבניות 
½ כוס צ'לי מתוק/חריף 
100 גרם אגוזים קצוצים/צנוברים
לתיבול:
מלח, פלפל, פפריקה מתוקה/חריפה, מעט סוכר, 
המלית 
לטגן מעט את הבצל להוסיף פטריות ולאדות כ 5-8 דקות 
להוסיף חציל קלוי קצוץ ,צ'לי ורסק עגבניות מערבבים ומבשלים עד שמסמיך
מתבלים מערבבים מבשלים 5 דקות טועמים ומשפרים תיבול.
מסרים מהאש ומוסיפים אגוזים מערבבים .
הרכבת המנה 
משמנים את את הדלעות 
ממלאים במלית בתבנית משומנת קלות בספרי שמן.
אופים כ 20 דקות בחום בנוני . 
ונהנים ממעדן , כיף להגיש לצד סלטים .

אותה הגברת בשינוי האדרת 
ניתן להוסיף  למלית כ200 גר גבינות, ממליצה על תערובת של מלוחה וצהובה.
יפה לעטר בחצי פקאן/אגוז




 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת