2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגת פירות יבשים עשירה לט''ו בשבט

31/01/2018

עוגה שהיא חגיגה של טעמים נהדרים של פירות יבשים ,חגיגה של צבעים ומרקמים ,

קצת קרנץ' מהאגוזים רכות ועסיסיות נהדרת מהפירות יבשים ביחד חגיגה אמיתית ,

לפרוס פרוסות דקות ולהנות ...עוגה מיוחדת לט''ו בשבט ..

חומרים לתבנית אינגליש קייק:

1/2 כוס קמח

1/3 כוס שמן

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית אבקת אפייה

1/2 כפית סודה לשתיה

1 ביצה גדולה

1/2 כפית קינמון

1/4 כוס צימוקים

1/2  כוס אגוזי מלך קצוצים

1/4 כוס שזיפים יבשים חתוכים לקוביות

1/4 כוס משמשים יבשים חתוכים לקוביות

1/4 כוס חמוציות

1 תפוח ירוק מקולף חתוך לקוביות

(אפשר להשתמש בתאנים ,תמרים ,אננס מיובש ,פאקנים )

 אופן ההכנה:

בקערה מקציפים ביצה שלמה עם הסוכר עד לקבלת תערובת תפוחה ,מוסיפים בהדרגה

שמן וממשיכים להקציף עד לתערובת אחידה .מערבבים קמח עם אבקת אפיה וסודה

לשתייה ,מוסיפים לתערובת ,קמח ,קינמון ,קוביות תפוחים ,את תערובת הפירות היבשים ,

מוסיפים 1/2 מכמות האגוזים ומערבבים ,משמנים תבנית אינגליש קייק יוצקים את התערובת

ומפזרים מעל את יתרת האגוזים ,אופים בתנור מחומם ל170 מעלות כ40-45 דקות או עד

שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש ,

מצננים היטב לפני שפורסים מהעוגה .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת