2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מאפה שכבות פילאס ועלי תרד

אחד המאפים האהובים על משפחתי ,בכלל תרד ועלי מנגולד מככבים הרבה במטבחי ,

והנה גרסה נהדרת וקלה להכנה של שכבות בצק פילאס וביניהם תרד או מנגולד

וגבינות נהדרות ,מאפה זהוב ,פריך וטעים מאוד .

מאפה שכבות פילאס ועלי תרד ..

1 חבילה בצק פילאס

1 קופסא עלי תרד או עלי מנגולד

1 בצל קצוץ דק

250 גרם גבינת פטה או בולגרית מפוררת

100 גרם גבינת קשקאבל

2 ביצים

1 כפית מלח

1 כפית פלפל שחור ,

מעט שומשום לזרייה

אופן ההכנה :

במחבת לטגן עם מעט שמן את הבצל ,לקצוץ את התרד /או עלי המנגולד

(אני לא חולטת את העלים)לערבב את העלים עם הבצל המטוגן והגבינות ,

להוסיף את התבלינים וביצה אחת לערבב ,

בתבנית מרובעת להניח נייר אפיה ,לחתוך רבוע אחד בגודל התבנית להניח

על נייר האפייה לצקת חצי מכמות המילוי לפזר בצורה אחידה ,להניח עוד רבוע

על המילוי ושוב לפזר את יתרת המילוי ,לסיים ברבוע בצק נוסף ,אפשר בשלב

לחתוך לריבועים ,למרוח ביצה ולפזר שומשום לאפות בחום 180 מעלות כ35

דקות או עד שהמאפה זהוב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת