00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

פסטה עם רוטב עגבניות, פטריות וקישואים

הכנתי רוטב לפסטה ממה שהיה בבית - יצא די מוצלחindecision

המצרכים הדרושים:

  1. 1/2 חבילה פסטה קצרה (250 ג')
  2. 1 בצל בינוני קצוץ דק
  3. 2-3 שיני שום חתוכות דק
  4. 2 עגבניות בינוניות  קצוצות
  5. 1 קישוא גדול, מקולף וקצוץ לקוביות קטנות
  6. 1 חבילה פטריות שמפיניון פרוסות  (200-250 ג')
  7. 1 קופסה קטנה רסק עגבניות (100 ג')
  8. קצת פלפל טחון טרי
  9. 1 כפית פפריקה מתוקה
  10. 1 כפית מלח
  11. שמן זית - כ-3 כפות

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים מים עם כפית מלח - כשני ליטר
  2. כשהמים רותחים, מוסיפים את הפסטה לסיר
  3. מנמיכים את האש וממשיכים לבשל עם מכסה פתוח כעשר - חמש עשרה דקות, תוך ערבוב מפעם לפעם, עד שהפסטה מגיעה לדרגת אל-דנטה (מבושלת, אכילה, אבל לא רכה מדי)
  4. מסננים את הפסטה ושמים בצד
  5. בזמן שהפסטה מתבשלת מכינים את הרוטב:
  6. בסיר מחממים שמן זית ומוסיפים לו את השום והבצל. מטגנים תוך ערבוב עד שהשום והבצל מזהיבים
  7. מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן עד שהפטריות משנות צבע (אבל לא ממש מתרככות)
  8. מוסיפים את הקישוא, העגבניות והתבלינים וממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב עד שהעגבניות מתרככות
  9. מוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב, מנמיכים את האש וסוגרים את הסיר. מבשלים על אש קטנה עוד כחמש דקות
  10. מומלץ לצקת את הרוטב על הפסטה רק בזמן ההגשה

בתיאבון!

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

20 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת