00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

פילה בורי צרוב על מצע סלטון צבעוני

 

פילה בורי(כל דג מועדף עליכם) צרוב


לצד טריפל עגבניות שרי כוסברה ורוטב לימונים .

את פילה הדג נשרה ל10 דק לערך ב:


2 כפות שמן זית


3 שיניי שום קצוצות כף גרידת לימון וכפית טימין .


בדקה האחרונה נוסיף מיץ מחצי לימון(שלא יבשל את הדג)


נחמם מחבת טפלון עם כף שמן זית ונצרוב את הדג תוך לחיצה ל 2 דקות נהפוך ונצרוב .


נוציא את הדג לנייר סופג ונוסיף למחבת חצי כוס מיץ לימון כפית דבש מעט מלח ונצמצם לחצי.

בקערה נפרדת נחתוך עגבניות שרי (ב 3 צבעים זה היופי) לחצי נוסיף 2 שיני שום קצוצות מעט מלח גס פלפל גרוס ומיץ לימון

נערבב הייטב ונעביר לצלחת הגשה .בשלב זה נוסיף עליי כוסברה. נניח מעל את הדג נזלף מהרוטב ונעטר בעלה של עולש ונבטוטי צנונית או ברוקולי.

נגיש לצד דוריטוס בייתי (לחתוך טורטיה ל 8 כמו פיצה למרוח מעט שמן זית נתבל במלח פלפל ומעט פפריקה ונאםה בתנור חם ל 3 דק)


בתיאבון .


מנה מלאה בטעמים ובריאה
 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת