00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

ספגטי בולונז

פתרון מושלם לארוחתצהרים מהירה וקלה .

קדימה מתכון

כלל ברזל"לעולם הרוטב יחכה לפסטה ולא להיפך"-לכן ראשית מכינים את הרוטב

 

במחבת רחבה וכבדה לחמם 3 כפות שמן זית ולהזהיב קלות ראש שום קצוץ להוסיף 250 גר בשר טחון גס!! (אני אוהב לשים 70 אחוז בקר 30 אחוז טלה) לבשל כמה דקות .


להוסיף 2 כוסות עגבניות מרוסקות(לקלף את העגבניות ולקצוץ גס) לתבל במלח פלפל ואורגנו טרי .


לבשל 10 דקות על אש נמוכה בשלב זה נוסיף 2 כפות רסק עגבניות נבשל על אש נמוכה .


נבשל את הפסטה (המון מים רותחים בתוספת כפית מלח נסנן) ונעביר לצלחת הגשה ומעל נבזוק מהרוטב .


כמה שידרוגים


*ניתן להוסיף "בשר"של חציל קלוי לתבשיל.
*ניתן להוסיף פלפלים קלויים
*ניתן להוסיף קוביות חציל מטוגן


בתיאבון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת