00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלט ירוק בעיטור גרנולה

השבוע סלט ירוקים מעוטר בגרנולה בוינגרייט של בלסמי ודבש.


החומרים.
נבטוטי חמניה/אפונה
המון אבל המון ירוקים ...
פטרוזליה,שמיר,כוסברה,סלרי גם עלים וגם גבעול בצל ירוק.חצי בצל סגול קצוץ כף פלפל ירוק חריף קצוץ(לעיקצוץ)
לוינגרייט
כף חומץ בלסמי,כף דבש,2 כפות חומץ תפוחים/הדרים,מלח גס ,פלפל גרוס כף שמן אבוקדו כפית חרדל גרגרים.
לטופינג
גרנולה
כף סילאן
אופן ההכנה


נקצוץ את עשבי התיבול נעביר לקערה נוסיף את הנבטוטים הבצל ולסיום את הנבטוטים .
נערבב בעדינות על מנת ליצור מעיין "הרמוניה" .
את הוינגרייט נכין בצנצנת נשים את כל החומרים"ונשקשק" כך החיבור בין הנוזלים לשמן יהיה מצויין בשפה המקצועית ניצור המולסיה .

הרכבת המנה

נסדר את הירוקים בקערה עמוקה
נפזר מעל את הגרנולה(ממליץ להקפיץ קלות את הגרנולה במחבת או בתנור חם) נזלף מעל את הוינגרייט לסיום נזלף מעט סילאן .

ממליץ להגיש לצד חזה עוף/דג צרוב בפלנצ'ה/בגריל .
בתיאבון.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת