00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

קבב במחבת על מקל קינמון

27/01/2015

אם יש דרך להאכיל ילדים זה לתת להם איזושהי אטרקציה באוכל, זה בדיוק המנה הזו, הבן שלי בן ה-4 תמיד נמנע מלאכול קבבים, במקרה הזה זה נהיה סוכריית קבב על מקל.

טיפ קטן לפני שנתחיל, בכדי לקבל קבב רך יש לשחרר את החלבון בבשר על ידי לישה טובה של כל כדור.

מצרכים ל-12 קבבים:

300 גרם בשר טחון

13 מקלות קינמון

כפית שטוחה קינמון טחון

בצל גדול קצוץ דק

חופן פטרוזיליה קצוצה

כפית בהריון של בהרט

כפית שטוחה הל טחון

כפית פפריקה מעושנת

כפית שטוחה כמון

חצי כוס פירורי לחם

אופן ההכנה:

בקערה מערבבים את כלל המרכיבים עד כדי עיסה אחידה, קורצים כדור בגודל שהוא קצת יותר גדול מכדור פינג פונג ולשים אותו טוב טוב ומחדירים את מקל הקינמון בתחתית כמעט עד הסוף ומהדקים מעט.

מחממים מחבת פסים עם שיכבה דקה של שמן (אני התזתי ספריי שמן) עד שעולה עשן ומניחים את הקבבים עד חריכה והופכים (יש 4 כיוונים כן??  ).

מוציאים למנוחה של 5 דקות ומגישים, בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

7 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת