00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שטרודל בטטה ופטריות

מנה נפלאה ניתן להגיש כארוחה לצד סלט או כמנה צמחונית

החומרים
גליל בצק עלים מרודד 800 גר לערך
2 בטטות בגודל בינוני חתוכות לקוביות קטנות ואחידות
סלסלאת פטריות שמפניון טריות חתוכות
מלח פלפל טימין ...
4 כפות שמן זית
גרידת אגוז מוסקט
חלמון
שומשום


אופן ההכנה
נוודא כי הבצק עלים קר .
בסיר רחב נחמם 2 כפות שמן זית ונזהיב קלות את הבטטה נתבל במלח פלפל וטימין.
במקביל במחבת נפרדת נקפיץ את הפטריותבתוספת 2 כםות שמן זית
(שיקבלו מעט חריכה) ובסיום נוסיף לבטטה.
נשלים טעם ונגרד מעל מעט אגוז מוסקט.


ונניח בצד לקירור.
נשמן תבנית עם מעט שמן זית/חמאה ונפזר עליה מעט מלח גס וטימין.
נניח שכבה של בצק עלים נרפד גם את הדפנות מעל נפזר שיכבה אחידה של המליוי עד גובה השוליים (מומלץ להשתמש בתבנית בגובה 2 ס"מ לא יותר-כמו לפאי)
מעל נניח רצועות בצק עלים או רשת בצק עלים.נמרח קלות בחלמון נפזר שומשום ונאפה בתנור שחומם מראש 200 מעלות עד השחמה.
בתיאבון

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת